Aktualitások

Októberi borvacsora - 2019. 10. 25.

Díjnyertes borok a poharakban, az ősz minden finomsága az asztalon: szeretettel várunk októberi borvacsoránkon! A menüsort Szabó Zoltán konyhafőnök és Tornyos Balázs tanácsadó séf készítik, az alábbi fogásokra és italokra számíthattok:


Welcome:

- Egri csillag superior 2018 / Tóth Ferenc pincészet - Koriander, quinoa sütőtők


Hideg előétel:

- Egri leányka superior 2016 (Magyar Bor Nagydíj 2018) / Tóth Ferenc pincészet - Füstölt tokhal, vanília, uborka, szilva chutney


Leves:

- Szívhez közel cuvée 2017 / Luka Pincészet - Karfiol krémleves, ribizli, préselt sertés császár, garnéla, kakaóbab


Meleg előétel:

- Zweigelt 2017 / Luka Pincészet - Mustban érlelt borjúmáj, birs, erdei gombák


Főétel:

- Kékfrankos 2015 (Magyar Bor Nagydíj 2018) / Luka Pincészet - Szarvasgerinc, mustár, cékla, kelbimbó, áfonya, mandula


Desszert:

- Steiner Magnum 2015 / Luka Pincészet - Étcsoki, bors, szőlő, tökmag Érkezés: 18:45-től Vacsora: 19:15


FONTOS: a létszámkorlát 80 fő, így érdemes minél előbb biztosítani a helyeteket telefonon vagy e-mailben. Foglalás: tel: +36305460940, +36309594550 E-mail: info@vitorlasetterem.hu A borvacsora ára borokkal, menüsorral, korlátlan ásványvíz, szóda és kávé fogyasztással: 15.000 Ft/fő

Borvacsorák

Esküvők

Rendezvények

Éttermünk kiválóan alkalmas akár télen is 130 fős rendezvények kényelmes elhelyezésére. Esküvő esetén lehetőség van a szertartás lebonyolítására a vízparton.

Bővebben

Asztalfoglalás

Rögzítse asztalfoglalását a tervezett érkezése előtt 24 órával: töltse ki űrlapunkat, írja meg üzenetben a részleteket (időpont, vendégek száma), és kollégánk hamarosan visszajelez önnek.

Foglalok